Monday, July 29, 2024

Crete - Greece

Στην πανέμορφη Κρήτη
Crete is the largest and most populous of the Greek islands and the fifth largest island in the Mediterranean Sea.
Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο από τα ελληνικά νησιά και το πέμπτο μεγαλύτερο νησί στη Μεσόγειο Θάλασσα.
Crete is extremely mountainous, and its character is defined by a high mountain range crossing from west to east.
Η Κρήτη είναι εξαιρετικά ορεινή και ο χαρακτήρας της ορίζεται από μια υψηλή σειρά βουνών που τη διασχίζουν από δυτικά προς ανατολικά.
Sophi, Klara and Frederic, in the island of Crete, which forms a significant cultural heritage of Greece; while it retains its own local cultural traits
Η Σόφη, η Κλάρα και ο Φρέντερικ, στην Κρήτη, που αποτελεί μια σημαντική πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδα, ενώ διατηρεί τα δικά της τοπικά πολιτιστικά χαρακτηριστικά της.

Crete has a rich history, culture and mythology connected with the ancient Greece and it’s full of important archaeological sites and monuments.
Η Κρήτη έχει πλούσια ιστορία, πολιτισμό και μυθολογία που συνδέεται με την αρχαία Ελλάδα και είναι γεμάτη από σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία.
Crete island is located in the south of the Aegean Sea and it's one of the most famous Greek islands. (In the picture: Sophi, Klara and Frederic). 
Η Κρήτη βρίσκεται στο νότιο Αιγαίο και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά νησιά. Στη φωτογραφία η Σόφη και ο Φρέντερικ.


No comments: