Sunday, October 9, 2022

Dubrovnik, Croatia

Ντουμπρόβνικ, η πανέμορφη πόλη της Κροατίας

Anne-Marie Nicolaides travel to Dubrovnik, Croatia, the pearl of the Adriatic Sea.
Η Άννη-Μαρί Νικολαΐδη ταξιδεύει στο Ντουμπρόβνικ της Κροατία, το διαμάντι του Αδριατικού Πελάγους.Dubrovnik’s charm holds an eventful and lively history.
Το γοητευτικό Ντουμπρόβνικ έχει μια περιπετειώδη και ζωντανή ιστορία.
Apart for rich history and culture, the city is abundant with places for tranquil rest and wild fun, perfect for camping and excursions.
Εκτός για την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό, η πόλη έχει άφθονους χώρους για γαλήνια ξεκούραση και άγρια διασκέδαση, ιδανική για κάμπινγκ και εκδρομές.
Dubrovnik truly is a stunning city with its amazing Old Town, which became a Unesco World Heritage site in 1979.
Το Ντουμπρόβνικ είναι πραγματικά μια εκπληκτική πόλη με την υπέροχη παλιά πόλη του, που συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ουνέσκο το 1979.
Today Dubrovnik is the proudest feather in Croatia's tourist cap, and one of the most beautiful towns in the Mediterranean.
Σήμερα, το Ντουμπρόβνικ είναι ένα από τα πιο περήφανα σημεία στον τουριστικό χάρτη της Κροατίας και μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Μεσογείου. 

One of the most telling ways to get to know another culture is through its food.
Ένας από τους πιο ενδεικτικούς τρόπους για να γνωρίσετε έναν άλλο πολιτισμό είναι μέσω της κουζίνας του.
Situated on the stunning Dalmatian coastline, Dubrovnik is proud of its fresh local produce and the city is a rapidly growing cosmopolitan gastronome hotspot.
Τοποθετημένο στην εκπληκτική ακτογραμμή της Δαλματίας, το Ντουμπρόβνικ είναι περήφανο για τα φρέσκα τοπικά προϊόντα του και η πόλη είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο κοσμοπολίτικο γαστρονομικό hotspot.



No comments: